Personal Training

Wat is personal training?
Personal training is het op maat gemaakt trainen naar de wensen en behoefde van de persoon. Hierbij komt wel degelijk meer kijken dan alleen trainen. Er wordt gekeken naar voeding, we zullen gaan test momenten zijn  om de vooruitgang te kunnen meten, omdat METEN = weten.

Voor wie is personal training?
Personal training is bedoeld voor iedereen. Jong, oud, zowel voor de hard werkende huisvrouw, als de directeur van een groot bedrijf of een topsport atleet. Iedereen is erbij gebaat om zijn persoonlijke doel te behalen.

Welke doelen zijn er mogelijk te halen?
– Sport specifieke krachttraining
– Herstel training
– Medische/ revalidatie fitness
– Figuur correctie
– Fitter / gezonder voelen
– Afvallen
Burn-out After care

Hoe gaat het in zijn werking?
U belt of mailt voor een afspraak. Daarna krijgt u via de mail een uitnodiging voor een persoonlijk intake gesprek (dit kan op elke gewenste locatie zijn). Na een persoonlijk gesprek krijgt u op de mail een advies op maat (voeding advies, test momenten, trainingsmogelijkheden). Wat kan ik bieden en hoe denk ik samen met u uw doel te gaan realiseren. Als dit binnen uw wensen en mogelijkheden past dan maken we een afspraak voor de eerste training en gaan we aan de slag.

Prijs indicatie.

  • Intake gesprek € gratis
  • Losse training   € 45,- *
  • 10 trainingen kaart € 420,- * (3 maanden geldig)
  • 20 trainingen kaart € 820,- * (7 maanden geldig)

*kosten zijn exclusief kosten van de trainingslocatie (trainen in buitenlucht is uiteraard ook mogelijk hiervoor zijn uiteraard geen extra kosten).

Mocht je trainen bij Nick Verduin Sporttrainingen en je adviseert iemand anders ook om bij ons te trainen en die neemt minimaal een 10 trainingen kaart, dan krijg jij na het verlopen van je kaart een extra gratis training.

Voor DEM tennisleden (op vertoon van ledenpas) is er een extra korting van 10% op de 10 en 20 trainingen kaart.

prijzen zijn inclusief BTW

 

neem contact op voor meer informatie


<
 

Geef een reactie